Ahşaba yeniden can veriyorlar

Ahşaba yeniden can veriyorlar

Torbalı Mahallesi'nde bulunan Aydın Sezer Çok Amaçlı Kurs Merkezi'nde yapılan Torbalı Halk Eğitim Merkezi Ahşap Boyama kursunda eski eşyalar yeniden hayat buluyor.

HALK Eğitim Merkezine bağlı El Sanatları Ahşap Boyama kursunda eskiyen birçok malzeme yeniden hayat bulmakta. Kursiyerler evlerinde atıl kalan birçok ürün üzerinde uyguladıkları teknik sayesinde atıl olan birçok materyal yeniden kullanılıyor.

 

YETKİLİLER, ev ve iş yerlerinde atıl kalan kenarda köşede ahşap, metal ve plastik birçok materyalin Ahşap Boyama Kursu sayesinde yeniden hayata döndüğünü ifade etti. Aydın Sezer Çok Amaçlı Kurs Merkezi'nde açılan Ahşap Boyama Kursu'nda masa, sandalye, sandık, çerçeve ve mutfak eşyaları olmak üzere yaşam içinde kullanılan ve eskidiği için bir kenara atılan eşyalar yeniden kullanılır hale geliyor.

 

AÇIKLAMADA, kursiyerlerin özellikle evlerindeki eski eşyaların dönüşümünde zaman harcadıklarını ifade edilerek, kursta ahşap başta olmakla birlikte birçok obje üzerine de uygulama yaptıklarını ifade edildi.

30.01.2023 97

Kaynak: https://yereltorbali.com/ahsapboyamakursundaeskiesyalaryenidenhayatbuluyorh183474.html