Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer : 0232 856 46 24
WEB http://torbalihem.meb.k12.tr
Adres : Tepeköy Mahallesi Ağalar Caddesi 4526. Sokak No/7 Bankalar Sokağı Vergi Dairesi Karşısı
VİZYON : Toplumun özelliklerine ve ihtiyaçlarına, çağımızın bilimsel, teknolojik, ekonomik gelişmelerine uygun bireyler yetiştirmektir. Öğrenen Torbalı’dan Üreten Torbalı‘ya.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkelerine Bağlı “Önce İnsan” düşüncesi doğrultusunda, bireylerin ilgi, istek ve ihtiyaç duyduğu alanlardaki bilgi ve becerilerini geliştirip tamamlayarak, ulusal kültür değerlerinin genç kuşaklara aktarıp yaşatılmasını ve yaygınlaştırılmasını sağlamak.
BAŞARILAR : 0
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam Gün
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08:30 - 22:00
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Demiryolu ve karayolu ile rahat bir şekilde ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Tepeköy Mahallesi Ağalar Caddesi 4526. Sokak No:7 (Bankalar Sokağı - Vergi Dairesi Karşısı) Torbalı - İzmir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 55 km mesafede bulunmaktadır. İlçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :