İZMİR / TORBALI - Halk Eğitimi Merkezi

Nis

21 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 9.30’ da gerçekleştirilecek  Açık Öğretim Okulları (Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi)  telafi sınavı yerleri açıklandı. Telafi sınavına girecek öğrencilerimiz Sistemden öğrenci numarası ve şifrelerini girerek sınav giriş belgelerine ulaşabilirler.

Sınav giriş belgesine ulaşmak için tıklayınız.

Nis

Metropolis Antik Kentinde Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan 42.Turizm Haftası Programında sahne alan Halkoyunları ekibimize ´Teşekkür Ederiz.´

Nis

Torbalı Halk Eğitimi Merkezi voleybol takımı Kaymakamlık Bahar Turnuvası´ndaki iki maçını da galibiyetle sonlandırmıştır.
Takımımıza bundan sonraki maçı için başarılar dileriz.

Nis

Kurumumuz bünyesinde "El Sanatları" kursu(akşam ve haftasonu grubu) açılması planlanmaktadır. Başvurmak isteyen bireyler sitemiz üzerinden online kayıt oluşturabilirler.

Nis

Kurumumuz bünyesinde "Resim" kursu(akşam ve hafta sonu grubu) açılması planlanmaktadır. Başvurmak isteyen bireyler sitemiz üzerinden online kayıt oluşturabilirler.

Nis

Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliği hazırlanarak 11.04.2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanmıştır.

Nis

21 Nisan 2018 Cumartesi günü yapılacak olan Açık Öğretim Kurumları telafi sınavına girecek olan öğrencilerimizden;

31 Mart - 01 Nisan 2018 tarihinde yapılan 2. dönem sınavlarında girmiş olduğu sınav merkezini zorunlu sebeplerini belgelendirmek kaydıyla (hastalık, tayin, adres değişikliği vb.) değiştirmek isteyenlerin, 12-17 Nisan 2018 tarihleri arasında sınava girmek istedikleri il/ilçe Sınav Yürütme Komisyonuna giderek yedek salon işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

Nis

Kurum web sayfasımıza kendi tarihi arşivi ile destek veren Değerli Tarihçimiz Necat ÇETİN vefat etmiştir. Merhuma Allah´tan rahmet, yakınlarına ve ailesine başsağlığı dileriz.

Nis

Kurumumuz bünyesinde ilçemizin farklı mahallelerinde "Yoğunlaştırılmış Temel Düzey Okuma Yazma Eğitim Programı" kursu açılacaktır. Başvurmak isteyen bireyler için sitemiz üzerinden online başvuru oluşturulabilir.

Nis

Kurumumuz bünyesinde, Torbalı İlçe Sağlığı Müdürlüğü tarafından Uzm. Dr. H.Seda KÜÇÜKERDEM tarafından "Kanser Bilinçlendirme" konulu seminer verilmiştir.

Kendilerine ´Teşekkür Ederiz´.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cafer TOSUN, 80.Yıl İlköğretim Okulunda devam etmekte olan "Makinede Türk İşi" kursunu ziyaret etti.

Nis

Torbalı Orman Fidanlığında yapmış olduğumuz etkinlikte, kurs merkezimiz için hediye edilen ağaç fidanlarını "Özel Öğrencilerimiz" ile birlikte bahçemize diktik.

Torbalı Orman Fidanlık Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Nis

Kurumumuz bünyesinde, Belediye Kültür Merkezinde "Resim" kursu (akşam ve haftasonu grubu olarak) açılması planlanmaktadır. Başvurmak isteyen bireyler sitemiz üzerinden "Yağlı Boya Resim", "Sulu Boya Resim" ya da "Kumlama Resimde Natürmort" başlığı altında başvuru yapabilirler.

Nis

“Özel Öğrencilerimiz” ile birlikte Torbalı Orman Fidanlığında yapmış olduğumuz etkinlikte, fidanlıkta bulunan bitkiler hakkında bilgiler öğrenildikten sonra "Fidan Dikimi" etkinliği gerçekleştirildi. İlgileri için Torbalı Orman Fidanlık Müdürlüğüne teşekkür ederiz.