İZMİR / TORBALI - Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliği 11/04/2018 tarihli ve 30388 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Ara

2017 - 2018 eğitim öğretim yılına ait açılan kurslar kapsamında kurslarına dair fotoğraf gönderen öğretmenlerimizin fotoğraf albümleri güncellenmiştir.

Ara

Kurumumuz "Kamu Hizmet Standartları" güncellenmiş olup "Okulumuz" menüsü altında yer almaktadır.

Ara

2017 - 2018 eğitim öğretim yılına ait güncellenmiş olan "Kursiyer Not Çizelgesi" okulumuz menüsü altında yer alan dosyalar bölümüne eklenmiştir.

Ara

Dersliklerinde makine kullanan hocalarımız, yapıştırmalı kullanım talimatlarını müdür yardımcımız Erdal ÇALIŞKAN´dan teslim alabilirler.

Ara

Güncellenen demirbaş listelerinizi müdür yardımcımız Erdal ÇALIŞKAN´dan imza karşılığı alabilirsiniz.

Ara

Yeni eğitim öğretim yılına ait personel kimlik kartları hazırlanmıştır. Öğretmenlerimiz, kuruma gelerek personel kimlik kartlarını teslim alabilirler.

Ara

Faaliyetlerimiz alanına "3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlik" albümü eklenmiştir.

Kas

2017 - 2018 eğitim öğretim yılına ait Torbalı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Hizmet Sözleşmesi "Okulumuz" menüsü altında yer alan "Dosyalar" bölümüne eklenmiştir.

Kas

Belirli gün ve haftalara ait dokümanlar "Okulumuz" menüsünde yer alan "Belirli Gün ve Haftalar" alt menüsüne eklenmiştir.

Kas

Okulumuz menüsü altında yer alan "Kadromuz" bölümünde yer alan personelin bilgileri güncellenmiş olup yeni döneme fotoğraflar eklenmiştir.

Kas

Kurs kayıt başvuru formu "Okumuz" menüsü altında yer alan "Dosyalar" bölümüne eklenmiştir.

Kas

Derslikler için "Günlük Emniyet Kontrol Çizelgesi" Okulumuz menüsü altında yer alan dosyalar bölümüne eklenmiştir. İhtiyacı olan hocalarımız dosyayı indirip çıktısını alarak kullanabilirler.