We are valuable with out values - Değerlerimiz ile Değerliyiz

Kurumumuz öğretmenlerinden Sevgi YILDIRIM' ın  ortaklığını yaptığı WE ARE VALUABLE WITH OUR VALUES-DEĞERLERİMİZ İLE DEĞERLİYİZ eTwinning projesi kurumumuzda uygulanmaya başlanmıştır.Mdr Yrd.Şermin DURMAZ ve Okul Öncesi öğretmenimiz Sevgi YILDIRIM, projemizi tanıtmak amacıyla Torbalı İlçe Kaymakamımız Sayın; Ercan ÖTER'i ziyaret ettiler...Projemiz hakkında verdiğimiz bilgiler doğrultusunda Sayın Kaymakamımız Ercan ÖTER tebrik ederek, başarılar diledi.Projemizde ülkemizin farklı şehirlerinden 9 Türk ortak ve 6 yabancı ortak olmak üzere 15 ortakla iş birliği içerisinde uygulanmaktadır.WE ARE VALUABLE WITH OUR VALUES-DEĞERLERİMİZ İLE DEĞERLİYİZ eTwinning projesi kapsamında değerler eğitiminin geleceğimizin teminatı olduğu hedeflemektedir.Çocuklarımızı ve gençlerimizi vatana ve millete hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi ve her yönden geliştirmeyi içerir. Eğitim kurumlarımızda çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlarken kendilerine, ailelerine ve ülkelerine faydalı, üretken, olumlu tutum ve davranışlar kazandırarak geleceklerine katkı sağlayan bireyler olmaları amaçlanmaktadır. Onlara akademik bilgi ve beceriler kazandırmaktır. Çocuklarımız ve gençlerimiz;  Milli ve manevi değerlere bağlı, bir arada ve uyum içinde yaşamanın şartlarını bilen, farklılıklara saygı duyan, vatanını, milletini, bayrağını seven erdemli insanlar olarak toplumda yer almaları son derece önemlidir. Okul öncesi dönemden başlayarak çocuklarda;  birlik ve beraberlik içinde yaşama kültürü oluşturmak;  Çocukların her yönüyle düşünülmesi ve her yönden geliştirilmesi ile mümkün olacaktır. Bu nedenle evde aileden öğrenilen değerleri okul öncesi eğitimin temelini oluşturduğu için okulda pekiştirerek “Sevgi, Saygı, Yardımlaşma-İşbirliği, Hoşgörü, Empati, Dürüstlük” değerlerinin kazandırılmasını amaçlıyoruz.

01.05.2023 471

01-05-2023